Pramia Kalusteet

Parasta kotiisi

 

suunnittelu

suunnittelu ja mittauspalvelu

Tilaa suunnittelu- ja mittauspalvelu, kun olet tekemässä uutta tai uudistamassa vanhaa. Meiltä löydät laadukkaat ja persoonalliset ratkaisut kotiisi kylpyhuoneesta keittiöön. Suunnitellaan yhdessä tyyliisi ja tarpeisiisi sopivat ratkaisut laajasta valikoimastamme. Suoritamme myös mittauksen, jonka jälkeen annamme tarjouksen kokonaisuudesta.

Tilaa suunnittelu- ja mittauspalvelu > 

 


 

tuotanto

Tuotanto mittojesi ja toiveidesi mukaan

Kun materiaalien valinta on tehty, valmistamme kalusteet oikeisiin mittoihin pohjalaisella puuseppäosaamisella. Kaikissa tuotteissamme käytämme vain laadukkaita testattuja materiaaleja. Kalusteet kootaan valmiiksi tehtaallamme Seinäjoella ja kuljetetaan suoraan asiakkaalle asennettavaksi, joko itse tai Pramian asennuspalvelua käyttäen.

 


 

asennus

Purku ja asennuspalvelu

Meidän kauttamme saat tarvittaessa myös laadukkaan asennuspalvelun. Puramme vanhan kalusteet ja asennamme uuden. Asentajillamme on kokemusta ja vankka ammattitaito vaikeidenkin kohteiden valmiiksi saattamiseen. 

 


 

tyytyväisyys

Tuote ja tyytyväisyystakuu

Pramian laadukkuuteen voit luottaa. Tuotteemme on suunniteltu kestämään arjen kulutuksen pitkälle tulevaisuuteen. Kalusteillemme myönnämme kuuden vuoden takuun ja asennuspalvelullemme kahden vuoden takuun. Takuu ei koske normaalia kulumista eikä huolimattoman käytön aiheuttamia vikoja.
 

 

kotiisi1
kotiisi2